Witaj na naszej sieci serwerów Counter-Strike 1.6 & Counter Strike 2

Posiadasz konto? Zarejestruj się
Podanie na administratora
Imię : kamil
Nick w grze : strumyk
Twój SteamID :76561199530297748
Doświadczenie : byłem administratorem na 2 serwerach cs 1.6 i kilku z innych gier )
Znajomość AMXX [1-10] : 8/10 ( uczę sie już bardziej zaawansowanych funkcji
Sprawny mikrofon [TAK/NIE] :tak
Dlaczego chcesz zostać adminem? (min. 3 zdania) : bo chce pomagać społeczności , serwerowi i sie rozwijać. Oraz rozwijać swoje umiejętności. Chce też uczyć siebie jak i innych nowych umiejętności i wiadomości aby być coraz lepszym. Moją główną motywacją jest pomoc społeczności i serwerowi.
Pieniężne wsparcie serwera [TA
K/NIE] :ni mam kasy 

Żart: dlaczego blondynka stoi w koncie kiedy jest jej zimno ? Bo kont ma 90 stopni. (Po więcej żartów mówić bo znam pełno) Pozdrawiam
Dołaczyłeś 5 dni temu na forum, w ten sam dzien napisałeś podanie na administratora. Mineło zaledwie 5 dni składasz kolejne, za szybko. Twoje podanie jest ròwnież chaotyczne, nie trzyma sie składu a o ładzie już nie wspomne. Jestem na nie.
[Obrazek: Krzyk10.png]
Dalej jestem na nie poczekaj trochę daj się bardziej poznać , bez ciśnienia. Pozdrawiam ?
(03-26-2026, 07:57 AM)BanaN napisał(a): Dalej jestem na nie poczekaj trochę daj się bardziej poznać , bez ciśnienia. Pozdrawiam ?

Jestem tego samego zdania jak BanaN +wypowiadaj się na forum też jestem na nie.
Na nie
Wątpię, że potrafisz 8/10 AMXX'a
Mała aktywność na forum, twój amxx bardzo wątpliwy. Niestety na nie
[Obrazek: odrzucone.png]
[Obrazek: go3b8zA.gif] [Obrazek: gXZ5DGK.gif]

Skocz do:

O nas

W 2025 roku uruchomiliśmy GameShot.pl — nowoczesną serwerownię dedykowaną fanom Counter-Strike, która łączy klasyczną rozgrywkę CS 1.6 z nowoczesnymi możliwościami CS2. Nasza platforma powstała z pasji do gry i chęci stworzenia miejsca, gdzie zarówno weterani, jak i nowi gracze znajdą stabilne, wysokowydajne serwery i aktywną społeczność. Serwerownia została zaprojektowana z myślą o niskim pingu, maksymalnej dostępności i płynnej rozgrywce, dzięki czemu każda runda jest czystą przyjemnością. Dołącz do nas już dziś i poczuj różnicę — to tutaj spotykają się pasja, skill i prawdziwa społeczność CS!

Projekt: Damian Kubisiak
Wdrożenie GameShot.pl