Witaj na naszej sieci serwerów Counter-Strike 1.6 & Counter Strike 2

Posiadasz konto? Zarejestruj się
[Redaktor] CrystaleQ
Wzór o podanie
Nick: CrystaleQ 
Staż na forum: Od samego początku powstawania sieci, ponieważ też ją zakładałem.
Posiadasz jakieś doświadczenie jako redaktor?: Posiadam doświadczenie jako redaktor, ponieważ pełniłem ową rolę na różnych forach internetowych.
Ile czasu jesteś w stanie poświecić dziennie na forum?: 3/4h

Wymagania

☆ Znajomość regulaminu forum ☆ +
☆ Brak aktywnych ostrzeżeń ☆ +
☆ Aktywność na forum min. 10 sensownych postów ☆ +
☆ Dobra znajomość języka polskiego (ortografia, stylistyka) ☆ +
Ja myślę że skoro nikogo nie ma na tym stanowisku to można dać szansę. Liczę na odpowiedź społeczności co wy na to
 [Obrazek: gXZ5DGK.gif]
Ja jestem za okresem próbnym
+wiek
+staż
+nie ma redaktorów
[Obrazek: pKRKPhJ.png]
Jestem na tak żeby dać mu szanse Smile
+Aktywność na Forum
+Doświadczenie
+Brak redaktorów
+Brak ostrzeżeń.
Nie mamy nikogo na tym stanowisku więc możemy przyjąć podanie, liczę na twoją aktywność.
Oczywiście, że tak
Zawsze coś się będzie działo na forum i będzie co czytać.
+ Wiek
+ Jakieś doświadczenie jest
+ Jest od początku sieci Smile

Podanie przyjęte przez @ lex
[Obrazek: phVCiyx.png]

Skocz do:

O nas

W 2025 roku uruchomiliśmy GameShot.pl — nowoczesną serwerownię dedykowaną fanom Counter-Strike, która łączy klasyczną rozgrywkę CS 1.6 z nowoczesnymi możliwościami CS2. Nasza platforma powstała z pasji do gry i chęci stworzenia miejsca, gdzie zarówno weterani, jak i nowi gracze znajdą stabilne, wysokowydajne serwery i aktywną społeczność. Serwerownia została zaprojektowana z myślą o niskim pingu, maksymalnej dostępności i płynnej rozgrywce, dzięki czemu każda runda jest czystą przyjemnością. Dołącz do nas już dziś i poczuj różnicę — to tutaj spotykają się pasja, skill i prawdziwa społeczność CS!

Projekt: Damian Kubisiak
Wdrożenie GameShot.pl